Winactie Boerderijleven

Eind 2019 is boerderijleven uitgebracht. Een game leuk voor kinderen vanaf 7 jaar, om samen of alleen te spelen op de Nintendo Switch en voorzien van Nederlandse schermteksten.

De game

Onverwacht geeft je opa zijn kleine idyllische boerderij aan jou door. Je bent er klaar voor om de handen uit de mouwen te steken en deze vervallen boerderij succesvol te maken in deze leuke game voor kinderen.

Je kunt je eigen personage maken: kies een boer of een boerin, geef hem of haar een naam en een geschikte outfit. Dan ben je klaar om jouw leven op de boerderij te beginnen.

Met veel liefde zorg je voor alle dieren, onderhoud je de gewassen en ga je zelfs op spannende missies in het bos waar wolven en beren op de loer liggen. Verder moet je proberen winst te maken door je eigen producten te verkopen en met de opbrengst de boerderij op te knappen. Naast het leven op de boerderij leer je ook nieuwe mensen kennen op de markt of in het dorp.

Profiel boerderijleven

Multi-player modus

De game heeft een multiplayer-modus zodat je ook met twee Joy-Con controllers makkelijk samen kunt spelen. Leuk om samen met vriendjes en vriendinnetjes, maar ook geschikt dus voor iets jongere kinderen omdat papa of mama ze zo wat op weg kunnen helpen.

Multi-plyer mode boerderijleven
Multi-player mode boerderijleven

Kenmerken boerderijleven

 • Voorzien van Nederlandse ondertiteling en schermtekst
 • Geschikt voor 2 spelers
 • Maak je eigen boerderij en breid deze uit
 • Ontdek een grote verscheidenheid aan spannende uitdagingen
 • Produceer fruit, groenten, melk, eieren of honing
 • Houd varkens, koeien, kippen en zelfs je eigen bijenkolonie
 • Verlaat de boerderij en ontdek nieuwe avonturen in het bos
 • PEGI: 7

Winactie boerderijleven

Wil jij deze leuk game winnen? Onder alle inzenders mogen wij 2 keer de game Boerderijleven voor de Nintendo Switch verloten.

Wil jij kans maken?

 • Laat een reactie hieronder achter.
 • Inzenden op deze prijsvraag kan tot en met 5 februari 2019
 • De winnaar krijgt bericht per mail. (Dus vul een geldig email-adres in!) 
68 comments

 1. Wat een leuk spel voor onze meiden. Ze zijn gek op de boerderij, natuur en gamen. Een topcombinatie dus Ik loot graag mee.

 2. Allereerst wil ik jullie complimenteren voor jullie onuitputtelijke energie die jullie overbrengen met jullie vakkundigheid.jullie mooie eigentijdse spulletjes en jullie goedlachse inzet!
  Jullie overtuigen mij en laten mijn voelsprieten kriebelen om jullie te waarderen.te liken.te delen. Het van de daken af te schreeuwen jullie in de hele buurt laten weten wie jullie zijn en wat voor spulletjes jullie verkopen of met deze actie een mooie like&deel actie op touw te zetten.
  Onze duimen gaan tegen elkaar en hopen maar!

 3. doe graag mee voor mijn kleinzoontjes, spelen graag op de nintendo switch en zullen heel blij zijn met een nieuw spel

 4. Ik doe graag mee voor mijn zoontje. Hij is helemaal gek op het boerenleven dus hij kan zich hier virtueel mee uitleven want onze buren zouden het denk niet op prijs stellen om een koe in de tuin te hebben.

 5. Met dit spel over de boerderij, maak ik mijn dochter vast heel blij. Zo kan zij van alles leren over de dieren leren en ze verzorgen elke dag, dus ik hoop dat zij winnen mag.
  Haar broertjes zijn erg allergisch dus een echt bezoek aan de boerderij is lastig te plannen en zo leert zij met dit spel toch alles over de dieren kennen. Ook haar broertjes vinden het jammer dat zij nooit naar de dieren kunnen, dus ik zou het ze alle 3 heel erg gunnen!

 6. Wow, wat super leuk. De kinderen (4 stuks) hebben heel wat verjaardagsgeld bijelkaar gespaard voor een Nintendo switch. Dit spel zouden de meisjes en 1 van de jongens echt geweldig vinden. Kan ook niet anders dan want we hebben 4 kippen, 2 konijnen (Vlaamse reus), 1 pony, 1 hond en een kat. Dus dit spreekt de kinderen echt wel aan.

 7. De Nintendo switch vinden ze hier supergaaf….en het spel boerderijleven willen mijn kinderen heel graag!
  Gewassen onderhouden en je eigen producten verkopen dat is leuk en leerzaam, en dan kunnen ze ook nog voor spannende avonturen het bos in gaan!
  De jongste zal vast goed zorgen voor de varkens, koeien, kippen en en de bijen en kan misschien wel een stukje tractor rijden.
  De oudsten kunnen dan de gewassen verzorgen met zn 2…zo helpen ze allemaal gezellig mee!

 8. Ik heb mijn nintentdo switch weg gegeven aan kindjes die ik super goed ken en weet dat ze het minder breed hebben. Het lijkt me dan ook leuk om een extra bovenop dit leuk spel ook te geven. Wat zouden ze zo gelukkig zijn. Want ik weet die spelletjes zijn niet goedkoop.

 9. ik doe graag mee voor de kids die speelden vroeger veel farmvile maar dat is zo ingewikkeld geworden dat e nu deze graag willen zodat ze weer boerderij kunnen spelen

 10. Een game dat perfect past bij mijn dochter 🙂 Ze vind dit soort games helemaal te gek dus maak heel graag kans

 11. Dit is echt leuk voor het gehele gezin! Papa en mama zijn gek op simulatie games, om het allemaal te bouwen en de kinderen zijn helemaal gek van dieren! Leuke combi om met zijn allen te doen! 🙂

 12. Leuk! Onze drie jongens spelen maar wat graag op de Switch en ze zijn ook nog eens gek op dieren 😀
  Ik denk dat ze het ontzettend leuk gaan vinden!

 13. Mijn kleinkinderen houden ontzettend veel van farmen in verschillende games. Hoe leuk is het als ze letterlijk aan het farmen slaan in Boerderijleven voor de Nintendo Switch! Yes, please.

 14. Wat een leuk spel voor mijn zoontje van 8! Wij zijn net verhuisd en hij moet nog een beetje wennen aan alles. Weet zeker dat hij graag naar zijn nieuwe kamer toe wil om dit gave spel te gaan spelen 🙂

 15. Oh wauw, wat een leuke game! Mijn kids zijn de gelukkige bezitters van een Switch (of eigenlijk ik, maar zij spelen er meer op haha), dus ik weet zeker dat ik ze heel blij zou maken met deze game! En mij ook 😉

 16. Oh wat een super leuk spel. Die zou ik graag willen winnen voor mijn zoon Daan die gek is op boerderijen.

 17. Oooooohhh…..EINDELIJK begrijp ik waarover mijn zoontje het laatst had. Hij wilde heel graag een spel en het ging over dieren, maar ik begreep er weinig van. Hij was een beetje gepikeerd want hij wil het graag over een tijdje voor zijn verjaardag, maar dan moeten we hier thuis wel begrijpen wélk spel hij bedoelt. Na het lezen van deze uitleg op Spelletjestijd weet ik nu dat hij Boerderijleven bedoelt!!
  Ik loot dus graag mee, en anders heb ik sowieso voor straks een mooie kadotip. Bedankt daarvoor!

 18. we hebben pas de nintendo switch gekocht en hebben nog niet zoveel spelletjes, deze lijkt ons erg leuk en we doen graag mee

 19. Ohhhh dit Is zeker een super leuke actie en ik ken een echt paardenmeisje/boerderij kind die helemaal gek Is op de boerderij. Mijn nichtje zeurt haar moeders hoofd gek dat ze op een boerderij wil wonen ipv in de stad dus dit spel zou ze geweldig vinden haar eigen boerderijtje

 20. Wat een leuk spel om op de switch te spelen, dit vinden mijn dierenvriendjes hier vast superleuk!
  Zeker de kleinste hier is gek op alles wat te maken heeft met de boerderij!
  We gaan duimen voor dit leuke spel van spelletjestijd, leuke actie!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *